En ny start

Nämen hur gick det här till?

Tänkte redan att bloggen skulle tillhöra det förgångna. Men så började jag leta i arkivet för att se vad vi gjorde idag för ett år sedan. Och det var så roligt och nostalgiskt att gå tillbaks och läsa om vad vi gjorde ifjol. Då ojade jag mig över infektioner i örat, dykningslektioner och 35 plusgrader.

Inser nu att bara vanlig vardag är grann i sig själv, sådär i efterhand. 

Så ska nu försöka uppdatera lite om vardagen, trots att den inte är lika spännande som förrut. 

Det här är ett sätt för mig att även i fortsättningen kunna gå tillbaks och läsa vad jag har pysslat med. Ett plus skulle ju vara om någon läser och orkar kommentera. Men vi får väl se.

 

Idag har jag varit till frissan. Nici på Workshop gjorde ett jätte bra jobb. Super härlig tvätt med massage och sedan klipp och styling. Nu har jag, fjunisen, tjockt fint hår med lyster. Imorgon är säkert råttboet tillbaks så passar på att njuta medan jag kan.

 

02.04.2014 kl. 20:09

Förlåt ratata

... men går tillsvidare över till blogspot. Det blir helt enkelt lättare att blogga med en applikation som Blogger erbjuder och därför hittar ni mig och Asiaten på dudystravels i höst.

Hoppas ni orkar uppdatera länkarna och vill följa med oss oberoende av bloggportal :)

26.08.2013 kl. 18:01

Den här bilden går till historien

Den här bilden är den första bilden tagen och instagrammad på nya paddan. So far so good även om bloggverltyget lämnar mycket att önska när det kommer till att blogga på en pekplatta.

 

Men oberoende tycker jag rätt bra om paddan. Vi kan nog bli riktigt goda vänner, vi.

24.08.2013 kl. 00:03

Säg hej till vår nya medresenär!

Inte alla paddor som kommer med på långresa till Indien och Sri Lanka. Inte det inte! 

23.08.2013 kl. 17:25

Äntligen fredag!

Tänkte börja morgonen rätt hälsosamt så vågar jag frossa utan dåligt samvete på eftermiddagen. Mommo har lagat kåldolmar. Fatta. Så. Gott.

23.08.2013 kl. 05:44

Snopen svampfärd

Igår for tanterna (läs: Anna och jag) ut på svamputflykt. Det är en tradition som vi haft förr också och det är ännu roligare att ha traditionsenliga marthamöten när det luktar muld och löv, och vinden viner och älgflygorna surrar i öronen.

Men ta mig katten, det fanns ju fan ingen svamp i skogen! Där trava vi omkring med fula kepsar på huvudet och såg ut som fån och så hittade vi inte en enda svamp! Fem giftsvampar var saldot. Eländigt. 

Tänkte nästan plocka med mig ett får hem till middagen. Men dom såg på oss som om vi var dumma i huvudet att vi ens försökte hitta lite kantareller så dom fick bli kvar på andra sidan stängslet.

Det här är nackdelen med fina (och torra) somrar. Suck. 

22.08.2013 kl. 20:04

Såhär känner jag mig idag

Som om jag står och blickar ut mot något fint när monstret flåsar mig i nacken. Lite som när de badar i Jaws och så kommer hajen - ni fattar vad jag menar?

Trodde det var Asiatens indiska visum som skulle strula till sig. Han besökte nämligen ambassaden i Malaysia idag. Men det gick bra - sa han i alla fall. 

Kanske det där knorret i magen bara är resfeber. 

Kanske jag inte alls är en liten kattunge som är fem före att bli uppäten av en 20 kilos trevally.

22.08.2013 kl. 17:14

90-tals nostalgi


Alla som vill återuppleva 90-talet så bör se Adam och Eva fyra födelsedagar och ett fiasko. Anna och jag rådiggade. Tänk att då gick man med långärmade tskjortor under kragskjortor och hade pärlor i trä runt halsen. Så var det tydligen pop med breda jeansbuntar. Ojoj, those were the days! 

21.08.2013 kl. 18:24

Vad ska man lyssna på?

På tisdag bär det av till Malaysia, och resan kommer ta nästan 18 timmar, vilket är typ ingenting mot hur många timmar vi kommer spendera i skumpiga tåg genom Indien. Därför behöver jag MUSIK.

Lyssnar på allt utom Christer Sjögren så please, ge mig lite tips på olika låtar. Allt tages emot med tacksamhet.

Den här fisken har ingenting med inlägget att göra. Men god var den.

21.08.2013 kl. 14:12

#329774

Idag kom beskedet från PADI. Nu är Asiaten och jag officiellt divemasters. Jag har till och med fått egen nummer!!! Så nästa gång får jag sirligt skriva min underskrift och lägga till #329774.

Fatta. Vad. Awesome. 

Nu kan jag skaffa mig en egen stämpel också. 

19.08.2013 kl. 21:34

 

 

En vän hade en period då han bara kallade alla människor dude. När jag sa att jag inte är någon karl, så svarade han att jag är Dudy.


Så hej. Jag är Dudy, men lystrar vanligen till Malin Valtonen. Jag bor tillsammans med en fin Asiat, han hittade jag på en minimal paradisö i Malaysia. Jag är Robinson och han är Friday. Just nu är vår hydda i centrum av Ekenäs, tidigare bodde vi i Malaysia och jobbade med dykning.

Asiaten älskar toscakaka och att fiska. Själv spenderar jag gärna tid i köket eller i radiostudion. 

Här kan du läsa om vårt äventyr i Indien.

 

Jag var en av åtta korrespondenter för tv-programmet Mitt Nya Land som sändes förra våens men jag har även hörts på Radio X3M och jobbar som bäst på Radio Vega.

 

Follow on Bloglovin